Sedat IRMAK

Diyarbakır’ın merkez Kayapıanr İçesi’nde 28 yaşındaki bir şahıs cep telefonu ile konuştuğu kişiye sinirlenip belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayı başına dayayarak tek el ateş edip yaşamına son verdi.

 

Edinilen bilgilere olay önceki akşam saatlerinde Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri semtinde bulunan AK Parti seçim bürosu önünde meydana geldi.

Kimliği tespit edilemeyen bir şahıs, cep telefonu ile konuştu sırada sokakta bulunan AK Parti seçim bürosu önünde bir anda telefonda konuştuğu kişiye sinirlenip belinde çıkardığı ruhsatsız tabancayı başına dayayıp tek el ateş ederek yaşamına son verdi. Haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri ve çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede şahsın öldüğünü tespit ettiler.

 

Polis inceleme başlattı

İntihar eden şahsın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Selahatin Eyyubi Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından, evli ve 1 çocuk babası olan şahsın intihar sebebine ilişkin soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilişim