Sedat IRMAK

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumali Atilla, Diyarbakır’da faaliyet yürüten çeşitli STK, Dernek ve Oda temsilcilerini makamında ayrı ayrı kabul etti.

 

İlk olarak Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Ahmet Büyükburç ve üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumali Atilla'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Yapılan nezaket ziyareti sebebiyle Atilla, Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı ve üyelerine teşekkür ederken, Anadolu Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı ve üyeleri ise, Başkan vekili Atilla' ya çalışmalarında başarılar diledi.

 

Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nden Atilla'ya ziyaret

Daha sonra Sınırlı Sorumlu Diyarbakır Hurdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Davut Artagus ve beraberindekiler, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

 

Atilla, Artagus ve beraberindekiler ile makamda bir süre görüşürken, ziyarette Başkan vekili Atilla, Büyükşehir Belediyesi olarak kooperatiflerin fikir ve önerilerine önem verdiklerini belirterek ziyaret sebebiyle Artagus ve beraberindekilere duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Artagus ve beraberindekiler ise, Atilla' ya Diyarbakır ve ilçelerine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 

Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Esnaf Odası’ndan ziyaret

Son olarak Diyarbakır Bakkallar, Bayiler ve Şekerciler Esnaf Odası Başkanı Fahrettin Gülmüş ve yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumali Atilla'yı ziyaret etti.

 

Atilla, Fahrettin Gülmüş ve yönetim kurulu üyeleri ile makamda bir süre görüşürken, Gülmüş ve yönetim kurulu üyelerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek, kentteki ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

 

Atilla, Gülmüş ve yönetim kurulu üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan hizmetler hakkında istişarede bulundu.

 

“Hemşerilerimizle çalışmaya devam edeceğiz”

Devletin kaynakları ve hükümetin desteği ile Diyarbakır ve ilçelerine hizmet götürdüklerini belirten Başkan vekili Atilla, "Geldiğimiz ilk günden bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarımızın sorun ve sıkıntıları dinliyoruz. Eksikleri yapmış olduğumuz toplantılarla tespit ediyor, hizmet ve projelerimizi bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmetlerimizde adil ve mesafe de eşit oluyoruz. STK’larımızın her zaman sesine kulak veriyoruz ve Diyarbakır’ımızı ihya etmek için değerli hemşerilerimizle çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

Hizmetlerden ötürü teşekkür

Atilla ziyaret sebebiyle, Gülmüş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederken Gülmüş ve yönetim kurulu üyeleri ise, gösterilen ilgi ve Diyarbakır ve ilçelerine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Atilla'ya teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim