Sedat IRMAK

Diyarbakır'da, akaryakıt istasyonunda, taksisine aldığı 100 liralık yakıtın ücretini ödemek için kasaya yönelen Ramazan Gezer'in şoför koltuğundaki bin 600 liralık cep telefonu, hırsızlık zanlısı tarafından 10 saniyede çalındı.

 

Edinilen bilgilere göre, Kayapınar ilçesi Şanlıurfa yolunda bulunan akaryakıt istasyonunda gelen ve taksicilik yapan Ramazan Gezer, araca yakıt almak için akaryakıt istasyonuna girdi. Burada 100 liralık yakıt alan Gezer, ücreti ödemek üzere kasaya yöneldi. Bu sırada taksiye yaklaşan kimliği belirsiz kişi, içine bakıp, biraz ilerledikten sonra geri döndü. Şoför koltuğundaki bin 600 liralık cep telefon gören zanlı, cep telefonunu alarak  hızla akaryakıt istasyonundan uzaklaştı.

 

Ödemeyi yaptıktan sonra aracına dönen taksi sürücü Ramazan Gezer, telefonunu yerinde göremeyince istasyonun güvenlik kamerasının kayıtlarına baktı. Görüntülerde, bin 600 liralık cep telefonunun 10 saniyede çalındığını gören Ramazan Gezer duruma tepki göstererek, hırsızın yakalanması için polise başvurdu.

 

Hırsızlık anının saniye saniye kameraya yansıdığı olayla ilgili polis inceleme başlattı.

Editör: TE Bilişim