Sedat IRMAK

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Aziziye ve Üçkuyu Mahallelerinde eş zamanlı sürdürdüğü kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor.

 

Ekipler mahalle sakinlerinin ağır kış şartlarında çamurdan dolayı mağduriyet yaşamalarına engel olmak için sokaklarda çalışmalarına devam ederken aynı zamanda okulların bahçelerinde de çalışmalarına devam ediyor.

 

Ekipler Şehit Başkomiser Yılmaz Allahverdi İlkokulu’nun bahçesini de kilitli parke taşı ile döşeyerek çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmesini sağladı.

 

Mahalle Sakinleri Yürütülen Çalışmalardan Memnun

Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Serdar Kartal’ın talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeye bağlı 28 mahallede toplam 330 bin metrekare parke taşı ve 88 bin 800 metül bordür döşeme çalışması tamamlandı.

 

Mahalle sakinleri çalışmalardan memnun

Yenişehir İlçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, bugüne kadar hizmet alamadıklarını belirten mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Yenişehir ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Serdar Kartal’a teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim