Sedat IRMAK

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumali Atilla yeni yıl mesajı yayımladı.

 

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu mesajında, “Hüzünleri, sevinçleri ve yaşanan acı-tatlı hatıraları ile gerek ülkemiz gerekse dünya için birçok önemli gelişmeye sahne olan 2018 yılını geride bırakıyoruz” diyerek şunları söyledi;  “Her yeni yıl beraberinde yeni umutlar, yeni umutlar ise daha güzel başlangıçlar getirir. Her zaman olduğu gibi aziz milletimizin bütün fertleri ile daha güçlü bir şekilde kucaklaşarak güzel umutlarla yeni yıla adım atacağız. Ülkemizin gelecek hedeflerine daha fazla katkıda bulunmak için en büyük gücümüz olan birlik ve beraberliğimizi tahkim etmeli, elbirliğiyle ülkemizin kalkınması için 2019 yılında da tüm gayretimizi ortaya koymalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, birlik ve beraberliğimizin teminatı olan, sahip olduğumuz değerleri bizlere canlarıyla emanet eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, 2019 yılının dünyada barışın, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyor, tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimin yeni yılını tebrik ediyorum”

 

Atilla: 2019’da Diyarbakır marka şehri olacak

 

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, yayımladığı yeni yıl mesajında, 2019’da Diyarbakır’ın hızla ilerleyerek marka şehir olma yolundaki adımları tamamlayacağını söyledi.

 

Atilla, mesajında "Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile 2018 yılını geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bilindiği gibi, göreve geldiğimiz gün ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ diyerek kentimizi yeniden yapılandırmak ve modern bir Diyarbakır oluşturmak için gerekli tüm çalışmaları başlattık. Şehrimizi güzelleştirmek adına hizmetleri bir bir hayata geçirdik.”

 

“2019 yılında çalışmalarımız devam edecektir”

Şeffaf ve hesap verebilir bir hizmet anlayış ve “isteyince oluyor” şiarıyla kent için gerekli olan her şeyi yapmaya ve hemşerilerimize hizmet etmek için büyük bir gayret sarf ettiklerini ifade eden Başkan Atilla, “Kurumsallaşmamızı tamamlayarak, sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışı oluşturma gayesi ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Bunları gidermek için 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da gerekli planlama ile çalışmalarımız devam edecektir. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe şehrimiz güzelleşecek, değişecek ve yenilenecek. Bütün bu güzel duygular ile yaşanılacak her yeni anın yaşanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutları ve iyimserliği beraberinde getirdiği bir yıl olur. 2019 yılında kentimize ve ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ederek; hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim