Nermin ZENGİN

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Bağlar ve Kayapınar ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte ilk önce Kayapınar ilçesi Serap Güzeli Mahallesi’nde vatandaşları ziyaret etti. Vatandaşlarla çay içip sohbet eden Başkan Atilla, Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesinde Yaşar ailesinin evine konuk oldu. Ardından Atilla ve Eşi Lütfiye Atilla, Bağlar ilçesi Sento Caddesi'nde Kartal ailesini evinde ziyaret ederek bir süre görüştü.

Kentin her noktası için projeler geliştirdiklerini belirten Atilla, "Yaptığımız hizmetler, yapacaklarımızın teminatıdır. Şehrimizi ulaşımdan, spora, kültürden, eğitime yine birçok yenilikle tanıştırdık. Güzel şehrimiz Diyarbakır, her alanda büyük bir değişim ve gelişim gösterdi. Hükümetimizin desteğiyle şehrimizde önemli hizmetler yaptık. Diyarbakır'ımızı daha müreffeh bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

‘Ekonomiye katkı sunmak için esnafımızın sorunlarını çözüyoruz’

Diyarkent Oto Galericiler Kooperatifini de ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, "Ekonomiye katkı sunmak için esnafımızın sorunlarını çözüyoruz" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumali Atilla, Diyarkent Oto Galericiler Kooperatifi esnafıyla bir araya geldi. Atilla, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ile birlikte, Oto Galericiler Başkanı Halim Turgut ve esnaflarla görüştü. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarının istişare edildiği görüşmede, Atilla esnafın Büyükşehir Belediyesi'nden beklentilerini sordu.

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla esnafa destek olduğunu belirten Atilla, "Ekonomiye katkı sunmak için esnafımızın sorunlarını çözüyoruz. Esnaflarımız iş yaptıkça hemşehrilerimiz kazanıyor. Hemşehrilerimizin faydasına olacak her projeyi destekliyoruz. Sizlerin değerli düşünceleri bizim için çok önemlidir. Bizlere değerli fikirlerinizle destek olmanız çalışmalarımızın daha verimli olmasını sağlayacaktır" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim