Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın “Bu Kurs Size Güzel Gelecek” sloganıyla ücretsiz açacağı Güzel Sanatlar ve Konservatuar Yetenek Sınavlarına hazırlık kursları başlıyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Konservatuarı sanatçılarının, görev yapacağı kursların dersleri, Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

Sınırlı sayıda öğrencinin kabul edileceği ücretsiz kurstan Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Müzik Bölümüne 40, Güzel Sanatlar Eğitim Fakültesi Resim Bölümüne 40, Güzel Sanatlar Liseleri Müzik Bölümüne 40, Güzel Sanatlar Liseleri Resim Bölümüne 40, Konservatuar Sınavlarına 40 olmak üzere toplam 200 kişi faydalanacak.

Başvurular 26 Mart’ta tamamlanacak. Kurslardan yararlanmak isteyen 18 yaşından küçük öğrenciler, başvuru forumunun “Veli İzin Belgesi”ni doldurmaları gerekecek. “Veli İzin Belgesi” doldurulmayan kayıtlar dikkate alınmayacak.

Güzel Sanatlar Eğitim Fakülteleri ve Güzel Sanatlar Liseleri müzik ve resim bölümleri ile Konservatuar sınavlarına hazırlık kurslarına kayıt yaptırmak isteyenler,https://form.jotform.com/210732572656962 internet adresinde karşılarına çıkacak formu doldurmaları yeterli olacak.

Yapılacak kayıtların ardından ders programı Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, tarafından kursiyerlere SMS yolu ile bildirilecek.

Editör: TE Bilişim