Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın 17 Ekim-8 Kasım arasında düzenlediği 7. Şehir Tiyatroları Festivali kapsamında “Lotus” oyunu Adana’da izleyiciyle buluşacak.

Kurtuluş Bilgilioğul'un yazdığı, Hakkı Kuş ve Handan Ekici’nin yönettiği “Lotus” oyunu, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda 1 Kasım saat 20.00’de ücretsiz olarak sahnelenecek.

“Lotus”

Hayata renklerini veren kadınların hikâyesi ‘Lotus’ oyunu kadının yüzyıllardan beri süregelen ve toplumdaki yerini sorgulayan, geleceği üzerine tespitlerde bulunan, müziği, dansı ve tüm renkleriyle kadının anlatıldığı ve “Yedi renk, yedi dil, bir kadın” teması ön plana çıkartılıyor.

Sonsuzluğun simgesi olan Lotus Çiçeği ile özdeşleşen kadının yaratılıştan bu yana gelen öyküsünün anlatıldığı, Mezopotamya'dan Balkanlara, Kafkasya'dan Arap Yarımadası'na kadar binlerce yıldır ezilen, sömürülen, saklanan; emeğiyle, yüreğiyle gölgelerden kurtulan, biçilen rollerin çerçevesinden taşan, hayata renklerini veren kadınların hikâyesi ‘Lotus’ oyununda anlatılıyor. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim