Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nda milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanlarının katılımı ile İstişare Toplantısı yapıldı.

Toplantıda konuşan önceki dönem Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve Milletvekili. Mehmet Mehdi Eker, yurt dışına düzenlenen operasyonlara değindi.

Eker, “Barış Pınarı Harekatı Kürtlere değil terör örgütlerine karşı yapıldı. Bölgedeki AK Parti mensupları olarak bunu halka iyi anlatmamız gerekiyor” ifadesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında durmaları gerektiğini vurgulayan Eker, “Barış Pınarı Harekatının  Kürt kardeşlerimizle ilgisi yok. Tek  sorunumuz İslam meridyenlerimi çökertmeye çalışanlar ve terör örgütleriyledir. AK Parti teşkilatları olarak birlik beraberlik içinde olmalıyız. Liderimize her türlü maddi manevi desteği sağlamak zorundayız. O ulusal şekilde Türkiyemizi temsil ediyor. Misyonumuz farkında olarak işlerimizi yapacağız" dedi.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ve Bakan Eker'in öncülüğünde bölge halkına hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Beyoğlu, “Çok verimli bir toplantı oldu.Tüm sorunları istişare ettik.Sayın cumhurbaşkanımızın liderliği ve sayın bakanımız Mehmet Mehdi Eker'in destekleriyle hizmetlerimize kararlı şekilde devam edeceğiz" dedi.

Editör: TE Bilişim