AK Parti Teşkilat yöneticileri ve belediye başkanları ilçede 21 ayrı gruba ayrılarak Ergani‘nin merkez ve köylerini içeren 21 ayrı yerine aynı anda dağılarak sorun ve talepleri birebir dinledi.

Ergani de yaptığı konuşmada Diyarbakır da yapılan yatırımların önemine vurgu yapan Başkan Aydın, “Diyarbakır’ın her noktasında bir çalışmamız vardır. Hükümetimizin Diyarbakırımız konusunda pozitif ayrımcılığı sayesinde Diyarbakır büyük bir değişim ve dönüşüm içerisindedir. 19 yıllık iktidarımız boyunca şehrimize 7 milyar liranın üzerinde yatırımlarımız yapılmıştır. Bunun haricinde bölgeye katma değer sağlayacak yatırımların temelleri atılmaya devam ediyor. Bu yatırımlar tamamlandığında doğrudan ve dolaylı olarak onbinlerce kişiye istihdam oluşacaktır.

Bizler şuanda Diyarbakır da ki en büyük ihtiyacın istihdam alanları olduğunun farkındayız. Özellikle en büyük ihtiyaç olan istihdamla ilgili çok muazzam çalışmalar yapılıyor. Bugün Diyarbakırımız da yapılmakta olan projeler ile birlikte hem Şehrimizin işsizlik sorununu ortadan kaldıracağız hem de bir bütün olarak hemşerilerimizin ekonomik kalkınmasını sağlamış olacağız” dedi.

Renkli görüntülere sahne olan Ergani buluşmasında vatandaşlar AK Partililere yakın ilgi gösterdi. Vatandaşların buluşmalarda belirttiği bütün sorun ve sıkıntılar ile beklentiler ilgili yerlere bildirilmek ve çözüm yolları aranmak üzere notlar halinde alındı.

Editör: TE Bilişim