İl binasında yapılan programa il başkanının yanı sıra önceki dönem milletvekili M.Galip Ensarioğlu ve ilçe başkanları da katılım sağladı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığında düzenlenen törende konuşan İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.

Başkan Aydın katılım programında yaptığı konuşmada, amacımız şehrimizi güzelleştirmek. Bu doğrultuda partimizin siyaseti de dün olduğu gibi bugün de hizmet odaklıdır. 'Bu hizmette ben de varım' diyen herkesi partimize davet ediyoruz. Bu partinin kapıları herkese açık. İnşallah bundan sonraki süreçte de sizler bizim birer yol arkadaşımız olacaksınız.  Yol arkadaşlığınızın bizlere büyük bir değer ve güç kalacağına inancımız tamdır.. Bu vesileyle çıktığımız bu zorlu yolda bizlerin yanında saf tutmaya karar veren tüm kardeşlerime teşekkür ederim...dedi.

Törene katılan önceki dönem milletvekili M.Galip Ensarioğlu Ak Partimize bu katılımların güç kattığı dile getirerek bu zorlu süreçte yeni Türkiye'nin inşası yolunda Sn Cumhurbaşkanımızın öncülüğündeki harekete katilmak için burda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla bizlere güç katacaklarından şüphem yok. İnşallah hem partimize hem de Diyarbakır teşkilatımıza hayırlı olsun dedi...

Konuşmaların ardından il başkanı, milletvekili ve ilçe başkanları partiye yeni katılan arkadaşlara rozetlerini takdim edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Editör: TE Bilişim