Haber Faraç Çobanoğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olduklarını ifade ederek, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanındayız. Buradan tüm Türkiye’ye seslenmek istiyorum. Bir mafya bozuntusu koskoca ana muhalefet partisi olan CHP’nin genel başkanını tehdit etmektedir. Açıkça belirtiyorum, bunu hiç kimse yapamaz. Bırak ana muhalefet partisini hiçbir siyasetçiyi tehdit edemez. Bu noktada cumhuriyet savcıları nerede?” diye sordu.

Suç durusuna gerek kalmadan, savcıları göreve davet eden Kalkan, “ Türkiye Cumhurbaşkanı Rusya’da Putin tarafından kapıda bekletildiği zaman bir vatandaş olarak bu, beni üzmüş hatta gözlerim yaşardı desem abartı olmamalı. İşte bu noktada sayın cumhurbaşkanının bu gibi mafyavari girişimlerinin bertaraf edilmesi için gereken hassasiyeti ortaya koymasını bekliyorum. Türkiye bir hukuk devletidir, bu tür davranış ve açıklamalarının önüne geçilmesi gerekmektedir” dedi.

Neler Oldu Daha Önce: 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup konuşmasında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için "Çok sık eleştiriyor CHP'yi, ona o görev verilmiş bekçilik yaptığı için" demiş ve "Mafya liderlerini, uyuşturucu kaçakçıları serbest bırakıp düşünce suçlularını hapsetmekten vazgeçecek misin" diye sormuştu.

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinin ardından Çakıcı, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı yazılı açıklamasında, CHP liderine "Akıllı ol", "Vatan hainleri ile Bahçeli'yi bir kefeye koyarsan hayatının hatasını yaparsın" gibi tehdit içerikli ifadelerle seslenmişti.

Editör: TE Bilişim