DİYARBAKIR – Demokratik ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Diyarbakır İl Başkanlığı açıldı. İl Başkanı Avukat Cihan Ülsen, DEVA Partisi’nin ülke genelinde örgütlenme çalışmasını sürdürdüğünü belirterek, “Diyarbakır İl Kongremizi yaptık. En kısa sürede ilçe kongrelerimizi de gerçekleştireceğiz” dedi.

DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Avukat Cihan Ülsen yaptığı açıklamada, Ali Babacan liderliğinde kısa bir süre önce kurulan partilerinin örgütlenmesini sürdürdüğünü ve partilerinin ülkeye yeni bir soluk, yeni bir umut olduğunu söyledi.

Ülsen, DEVA Partisi’nin çözüm üreten bir parti olduğunu, özellikle ekonomik alandaki tespitleri ve çözüm önerilerinin ülke için çok değerli ve önemli olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:

“Zorlu bir süreçten geçiyoruz. DEVA Partisi bu zorlu süreçte kuruldu ve hızla örgütlemelerini sürdürüyor. Bir süre önce Diyarbakır İl Kongremizi de yaptık ve il binamızı açtık. En kısa sürede ilçe kongrelerimizi de gerçekleştireceğiz. DEVA Partisi’nin kapıları hangi görüşten olursa olsun, tüm Diyarbakırlılara açıktır. Diyarbakır İl Başkanlığımız vatandaşlarımızın derdini dinlemeye, dertlerine deva olmaya hazırdır. “

DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Avukat Ülsen, Diyarbakırlıların gönlüne girmek için büyük çaba sarf edeceklerini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim