MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar şöyle:

Dün haklıydık, bugün haklıyız, yarın da haklı çıkacağız, MHP barajlarla sınırlanamaz.

Kamuoyu nezdinde partimizin eridiğini, gerilediğini yazan, çizen, açıklayan kokuşmuş araştırma şirketleri, alayınıza soruyorum, siz anketleri yaparken CHP Genel Merkezi’nde mi dolaşıyorsunuz, Kandil’de mi geziyorsunuz?

2023 Haziran ayında sokağa çıkacak gücünüz dahi olmayacaktır. Bizi bilmek ve öğrenmek isteyenler aziz milletimizin iradesine bakarak görebilecektir.

Hiç kimse yalan anketlerle bize ayar veremez, gözümüzü korkutamaz. Biz kendimizden eminiz.

Durduğumuz yer, baktığımız yer doğrudur. Bayrak düşmesin, ezan dinmesin, vatan bölünmesin diyerek koyun koyuna yatan şehitlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. MHP, bugün çok daha güçlü, çok daha tesirli, şuurludur, gelecek Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı ile birlikte MHP’dedir.

Öyle bir dönemdeyiz ki kara propangadalar çatışmaların önündedir. Savaşların yönünü tayin edecek düzeydedir. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta bunu çok açık görmek mümkündür.

Son günlerde Ukrayna’nın Buça şehrinde yaşandığı iddia edilen sivil ve masum insanların katledilmesine ilişkin haberlerin sağanak halinde gündeme yansıması her açından incelenmeye muhtaç bir meseledir." (internethaber)

Editör: TE Bilişim