İhsan Yılmaz / Özel Haber

Kılıçaslan, “Silvan'a daha önce yapmış olduğumuz hizmetler, yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Silvan tarihi konumuyla önemli bir ilçe olduğunu söyleyen AK parti İlçe Başkanı Nedim Kılıçaslan, "İlçem için varım ve hizmet için buradayım. Böyle bir ilçede hizmet etmenin manevi gururunu yaşıyorum. İmkanlar dahilinde Silvan için düşünülen ve hazırlanan projelerle bu halkın hak ettiği hizmetleri sunmaya ve yatırım yapılmasını sağlamak için gece gündür demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Sorunlarımızın çözümünün takipçisi olacağız

Kılıçaslan, "Silvan ilçemizde yıllardır süren sorunların ve kurumlardaki aksaklıklarında takipçisi olacağız. Vatandaşımızın haklarının savunmanın yanı sıra, ülke ve toplum çıkarlarını gözetmeyi de kendimize görev sayacağız. Talep ve beklentilerimiz kamu kurumlarda vatandaşlarımızın iş ve işlemleri sorunsuz sürdürebilmesi, ekonomimizin daha da güçlenmesi, işletmelerimizin gelişmesi ve insanlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi içindir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sorunlarımızın çözümünün takipçisi olacağız. Öncelikli tercihimiz bunların diyalog ve uzlaşma ile çözülmesi olacaktır” açıklamasında bulundu.

Yolsuzluğun ve karanlık işlerin panzehiri denetimdir

Türk Ticaret Kanunu’nda yapılan değişikliklerle amaç ve ruhundan uzaklaştırıldığına dikkat çeken Başkan Kılıçaslan, “Bağımsız denetim, ülkemizde yaşayan her vatandaşın yaşam standardının yükselmesi demektir” ifadesinde bulundu.

Kılıçaslan konuşmasını şöyle sonlandırdı:

“Bağımsız denetim Türkiye’de de, dünyada olduğu gibi ilçemizde de tüm kamu kurum ve kuruluşlarından kendimize ilke olarak kabul etmeliyiz. Bağımsız denetimi hayatın her alanında yaşama geçirmek zorundayız. Yerel yönetimlerde, kamu idarelerinde, işletmelerde, tüm şirketlerde, siyasi partilerde, vakıflarda, kısaca güvenlik ve yargı dışında hayatın her alanında en etkin bir şekilde bağımsız denetim uygulanmalıdır. Denetimin olmadığı her yerde yolsuzluklar yaşanır. Yolsuzluğun ve karanlık işlerin panzehiri denetimdir. Bu nedenle en kısa zamanda tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda yapılan iş ve işlemlerin takipçisi olarak her vatandaşın temel hakkı olan bilgi edinme hakkıdır. Bağlamda kamu kurumlarımızda yapılan iş ve işlemlerde vatandaşlarımız bilgilendirilip, usulen uygun iş ve işlemler yürütülmelidir.”

Editör: TE Bilişim