Diyarbekirspor İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Vali Münir Karaloğlu ve Ak Parti İl Başkanı Muhammed Şerif Aydın’a yaptıkları ziyaretlerin devamını önümüzdeki günlerde getirerek şehri takımla bütünleştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Geçen sezonun başında gerçekleştirdikleri ziyaret ve temasların sonuç vererek takımın 8 yıl sonra 2.Lig’e yükseldiğini anlatan Avşar, ekonomik destekten çok manevi desteğe önem verdiklerini kaydetti.

Avşar, “Sezon boyunca bize destek olan, yanımızda olan sayın valimize ve Ak Parti İl Başkanımıza yapmış olduğumuz ziyaretler oldukça verimli geçti. Bunların devamını getireceğiz. Geçen sezon yaptığımız ziyaret ve temasların sonucu güzel ilişkiler geliştirdik. Futbolda saha boyutu kadar saha dışı boyutu da önemli. Başarı için herkes ve her kesimle kenetlenmek şart. Bu takım bu şehri temsil ediyor. Hedefimiz 2.Lig’e çıkmaktı, bunu başararak 8 yıllık özleme son verdik. Burada durmak yok. Hedefimiz 1.Lig’e yükselmek olacak. Bunun için çalışıyoruz. Bu kulüp bugüne kadar kimseden para istemedi. Bizim amacımız manevi destek sağlamak ve herkesi bu hedef doğrultusunda tek yumruk haline getirmektir” dedi.

Editör: TE Bilişim