Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu’nun, Pazar günü saat 19.00’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak Amedspor-Bursaspor maçına ilişkin olarak Bursaspor taraftarları için aldığı yasak kararına dikkat çekici tepki, Amedspor’dan geldi.

Yazılı açıklama yapan Amedspor yönetimi, kararın kabul edilemez olduğunu ve futbolun ruhunu zedelediğini dile getirdi. Açıklamada,”Bu hafta sahamızda oynayacağımız müsabakada deplasman takımının taraftarı için Diyarbakır İl Güvenlik Kurulu tarafından seyirci yasağı getirilmiştir.

Yıllardır sayısız deplasman yasağı ile karşılaşan bir kulüp olarak, tüm seyirci yasağı kararlarına karşı 'Deplasman Haktır, Engellenemez' diyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 Bilet Satışlarına Devam Ediliyor

Bu arada karşılaşmanın bilet satışları devam ediyor. Taraftarlar, Hacıbaba Pastaneleri ve AmedStore üzerinden bilet alabiliyor. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği biletlerin saatine kadar tükenmesi bekleniyor.

Bu sezon kendi sahasında iki maça çıkan Amedspor, Arnavutköy Belediyespor’u 2-1 mağlup ederken, Somaspor’la da 0-0 berabere kaldı. Camiada tüm gözler Bursaspor maçına çevrilmiş durumda.

Editör: TE Bilişim