Takım arkadaşı kaleci Kurtuluş'la kavga eden Muhlis İstemi'nin kırmızı kart görmesiyle uzatmalarla beraber yaklaşık 90 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Amedspor, 2-0 yenik durumdan kurtularak 2-2'lik beraberliği yakaladı ancak son 15 dakikada kalesinde 3 gol birden görerek Erzincan'dan 5-2'lik yenilgi ile döndü.
Muhlis'la kavga eden Kurtuluş, oyundan çıkarken formasını yere atarak tepki topladı.

2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Amedspor, Erzincan deplasmanda kelimenin tam anlamıyla kendi ipini kendisi çekti.
Maça şok goller yiyerek başlayan Amedspor, 3.dakikada Uğurcan ve 9.dakikada İbrahim Can'ın attığı gollerle 2-0 yenik duruma düştü.
Takım arkadaşı Kurtuluş'la kavga eden Muhlis İstemi,10.dakikada kırmızı kart gördü. Kaleci Kurtuluş, 13.dakikada yerini Bekir'e bıraktı. Kurtuluşun oyundan çıkarken formasını yere atması büyük tepki çekti.
Yaşanan bu olumsuzluklara rağmen maçı bırakmayan Amedspor,30 ve 41.dakikalarda Üstün Bilgi'nin kaydettiği gollerle ilk 45 dakikayı 2-2'lik eşitlikle tamamladı.
Maçın son 20 dakikasında baskısını artıran Anagold 24Erzincanspor, 75.dakikada Muhammet Demirci ile bir kez daha önce geçti:3-2
90+1.dakikada Ozan farkı 2'ye çıkardı :4-2.
90+5.dakikada Muhammet Demirci penaltıdan skoru ilan etti:5-2

Editör: TE Bilişim