Karşılaşmayı hem Türkçe he Kürtçe olmak üzere çift dilli anlatım seçeneğiyle canlı yayınlayacak olan TRT Kurdi’nin yayını sayesinde Diyarbakır dışındaki milyonlarca sporsever de maçı izleme imkanı bulacak.

Pazar Günü Saat 15.00’da Diyarbakır Stadı’nda

2.Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü saat 15.00’da Diyarbakır Stadı’nda oynanacak Amedspor-Isparta 32Spor karşılaşması Play-Off’a kalacak takımların belirlenmesinde büyük önem taşıyor.

Kazanan takımın büyük avantaj elde edeceği maç öncesinde Amedspor, 50 puanla 4.sırada yer alırken, Isparta ekibi ise 52 puanla üçüncü sırayı paylaşıyor.

Kayseri bölgesi hakemi Alim Kandemir’in yöneteceği karşılaşma öncesinde biletleri toplu alan kentteki sivil toplum örgütleri ve iş insanları hem kulübe hem taraftarlara destek sağlamış oldu.

Amedspor, maçla ilgili hazırlıklarını tamamladı. Sakatlığı bulunan kaleci Bekir forma giyemeyecek.

Karşılaşma TRT Kurdi’nin gerçekleştireceği canlı yayın sayesinde yurt içinde ve yurt dışında izlenebilecek.

TRT Kurdi, Çift Dilli Anlatımla Ekrana Getirecek

TRT Kurdi’nin HD yayın kalitesiyle ekrana getireceği karşılaşmanın anlatımı ise çift dilli anlatım seçeneğiyle olacak. TRT Kurdi, spor müsabakalarını çift dilli anlatımla yayınlayan dünyadaki ilk yayın kuruluşu olarak dikkat çekerken, bu hizmet geniş spor kesimlerinde büyük ilgi görüyor.

TRT Kurdi, bu sezon 2.Lig ve 3.Lig’de 31 karşılaşmayı canlı yayınlayarak alt liglerin bilinirliğinin oluşmasında önemli pay sahibi oldu. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim