Hüseyin Seyhan’ın 44.dakikada kırmızı kart görmesinden sonra ikinci 45 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta Bursa temsilcisi İnegölspor’u deplasmanda 2-0 mağlup ederek flaş bir galibiyete imza atan Amedspor, averajla liderliğini devam ettirdi. İnegölspor yönetiminin maç öncesinde Amedspor’a verdiği dostluk yemeği ve gösterdiği misafirperverlik provokasyon çabalarının önüne geçerek  takdir topladı.

2.Lig Beyaz Grup’ta Amedspor, lider gittiği Bursa’dan lider döndü. Ligin alt sıralarında bulunan İnegölspor’un konuğu olan Amedspor, yaklaşık 50 dakika 10 kişi oynamasına rağmen hanesine yeni bir galibiyet ekleyerek zirvedeki yerini korudu.
Kora kor bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın 44.dakikasında çift sarıdan kırmızı kart gören Hüseyin Seyhan, Amedspor’u 10 kişi bıraktı.
Eksik kalmasına rağmen galibiyet için çaba gösteren Amedspor, 66.dakikada Mansur Çalar’ın sert ve etkili şutuyla golü bularak 1-0 öne geçti.
Erzincan Maçı Seyrantepe’de
79.dakikada bu kez Muhammed Raşit Yöndem sahneye çıkarak skoru perçinleştirdi.
Sahadan 2-0 galip ayrılan Amedspor, puanını 30’a çıkararak averajla liderliğini sürdürdü.
Son 12 maçında yenilmeyen Amedspor, gelecek hafta Diyarbakır’da Anagold 24 Erzincanspor’la karşılaşacak. Maç, 4 Aralık Pazar günü saat 14.00’da Seyrantepe Tesisleri’nde oynanacak.
Yenilenen zemini henüz tam oturmadığı için yeniden bakıma alınan Diyarbakır Stadı’nda bir süre daha maç oynanmayacak.

Editör: TE Bilişim