DİYARBAKIR - Kongre sonrası yeni sezon hazırlıklarını sürdürenAmedspor, kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Recep Eren Karabacak ve  Bekir Sevgi’yi renklerine bağlayan Amedspor’unA takımı Bolu ili Kaya GreenparkDorukkaya Otel'de kampa girdi. Kamp 12 Eylül'de sona erecek.

Takım kampın ardından Diyarbakır'da toplanarak Anagold 24Erzincanspor ile oynanacak ligin ilk maçının hazırlıklarına başlayacak.

Bolu kampı kadrosunda genç sporculardan Aziz Aztağaç, ŞiyarSayyiğit, Yusuf Eren Aykız, Metin Esmer ve Şoreş Kaya ya da yer verildi.

Recep Eren Karabacak

Recep Eren Karabacak,futbol kariyeri Gençlerbirliği altyapısından başlamış olup kariyerinin farklı zamanlarında Süper Lig'den Gençlerbirliği, 2. Lig'den ise Başkent Akademi Futbol Kulübü ve Hacettepespor takımlarında oynadı.

Bekir Sevgi’nin futbol kariyeri Beşiktaş altyapısından başlamış olup kariyerinin farklı zamanlarında Süper Lig'de Bursaspor ve Gençlerbirliği takımlarında, 2. Lig'de ise Bandırmaspor, YılportSamsunspor, Kastamonuspor, Başkent Akademi Futbol Kulübü ve son olarak Kırşehir Belediyespor takımında oynadı.

Kulüp tesisinde yapılan imza törenine 32 yaşındaki kaleci Bekir Sevgi'nin yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu yönetici Şefik Özdil katılmıştır.

Editör: TE Bilişim