2.Lig Beyaz Grup’ta 9.hafta karşılaşmaları,Pazar günü oynanacak. Haftanın dikkat çekici karşılaşmasında 13 puanı bulunan Amedspor ile 16 puanla lider durumda yer alan Çorum FK karşı karşıya gelecek.  Çorum Şehir Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maça 3 puan hedefiyle hazırlanan Amedspor’da sakatlığı bulunan Ömer Bozan ve cezalı Oğuz Çetinkaya forma giyemeyecek.
Amedspor, bu sezon 4 deplasman maçında 3 beraberlik ev 1 yenilgi alırken, dış sahada henüz hanesine galibiyet yazdıramadı. Son 5 maçta kaybetmeyen Amedspor, bu süreçte 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı.

Çorum’da Önemli Oyuncular Yok
Ev sahibi Çorum FK’da da eksik oyuncuların eksikliği dikkat çekiyor. Sakatlığı bulunan Mehmet Akyüz, Burak Çalık, Suat Kaya, Bayram Olgun ve Ferhat Yazgan kadroda yer almıyor. İyi bir sezon geçiren Kırmızı-Siyahlı takım, bu sezon kendi sahasında oynadığı 3 maçı da kazanmayı başardı. Amedspor’a göre 1 maçı eksik olan Çorum temsilcisi, 16 puanla zirvede yer alıyor.
Zorlu geçmesi beklenen karşılaşmayı Malatya bölgesi hakemi Batuhan Gültek yönetecek. Bitlis’ten Barış Çiçeksoyu ve Şanlıurfa’dan Mehmet Şengül yardımcı, Van’dan Serkan Karaca da 4.hakem olarak görev yapacak.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim