HABER MERKEZİ

5 Eylül’de başlayacak yeni sezonda 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Amedspor, kamp çalışmalarının ilk etabını Kayseri’nin yeni kamp bölgesi Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi’nde sürdürüyor.

Çalışmalara 10’u alt yapıdan gelen gençler olmak üzere 29 futbolcu katılıyor.

Amedspor, sezon hazırlıklarını Kayseri’de sürdürüyor. Geçen hafta başlayan ilk etap kampında takım sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yaparak güç ve kondisyon depoluyor.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Teknik Direktör  Mesut Toros yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaları Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım da takip ederek teknik heyet ve futbolcularla görüşme gerçekleştirdi.

İç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren Amedspor’da  şu ana kadar iç transferde Anıl Şahin, Mehmet Sıddık İstemi, Şahin Şafakoğlu, Mansur Çalar, Bekir Sevgi, Bünyamin Yürür, Cerem Talha Dinçer, Muhlis İstemi ve Seymen Yağmur ile yeniden anlaştı.

Dış transferde ise Üstün Bilgi (Kırşehir Belediyespor), Hüseyin Güngör (Ankara Demirspor), Kerem Çağatay (Çorum Fk), Okan Deniz (Sarıyer),Kutay Yokuşlu (Altay), Mehmet Alaeddinoğlu (Kırşehir Belediyespor), Oğuz Çetinkaya (İnegölspor),Tugay Kırcali (Karaköprü Belediyespor), Mücahit Çakır (Yeşilyurt Belediyespor) ve Kurtuluş Yurt (Bandırmaspor) kadroya dahil edildi.

Genç oyuncular Metin Esmer, Aziz Aztağaç,Reber Yunak, Ebubekir Makta, Mehmet Emin Yılmaz, Mustafa Papatya, Selman Aslan, Nihat Kaynar, Yunus Tarhan ve Mehmet Nur Aslan da Kayseri’deki kamp çalışmalarına katılıyor.

Amedspor, geleceğin umutlarını kampa alıyor

Amedspor kulübü ayrıca bölge genelinde gerçekleştirdiği seçmelerde tespit ettiği genç yetenekleri kulüp tesislerinde kampa alma kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre “Amedspor Yıldızlarını Arıyor” sloganıyla gerçekleştirilen seçmelerde oluşturulan 39 kişilik kadro 1-8 Ağustos tarihleri arasında kulüp tesislerinde kamp yapacak. Genç futbolcuların koronavirüs salgını nedeniyle PCR testinden geçirileceği söylendi.

Editör: TE Bilişim