DİYARBAKIR - Sezonun ilk yarısını 28 puanla tamamlayan ve ikinci yarıda Play-Off’a kalmanın hesaplarını yapan Amedspor, kadrosunu güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor.

Amedspor, 3 yıl önce Amedspor forması giyen Tarsus İdman Yurdu’nun başarılı stoperi Şahin Şafakoğlu ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.

Amedspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Kulüp Başkanımız Çetin Alsaç, As Başkanımız İhsan Avcı ve Sportif Direktörümüz Erhan Eren’in katılımı ile tesislerimizde gerçekleşen imza töreninde, başarılı stoper oyuncusu Şahin Şafakoğlu kendisini tekrar kulübümüzün renklerine bağlayan 1.5 yıllık sözleşmeye imza attı. Kulüp başkanımız Çetin Alsaç imza töreninde yaptığı açıklamada, ‘Şahin daha önceki sezonlarda takımımızda iyi işler yaptı. Deneyimi ve kalitesiyle yine iyi işler çıkaracağına inanıyoruz. Transferi camiamıza hayırlı olsun’ dedi. Kulübümüzle sözleşme imzalayan 27 yaşındaki futbolcumuz Şahin Şafakoğlu ise, ‘Daha önce oynadığım kulübüme tekrar geldiğim için çok mutluyum. İnşallah takım arkadaşlarımla birlikte tüm gücümüzle Amedspor’uhakkettiği yere taşıyacağız’ ifadelerini kullandı.”

Amedspor’un ikinci yarının ilk haftasında deplasmandaAnagold 24Erzincanspor’la yapacağı maçın günü ve saati belli oldu. Erzincan’da oynanacak karşılaşma 26 Ocak Salı günü saat 13.00’da başlayacak.

Amedspor, 3 Şubat Çarşamba günü Diyarbakır’da Hekimoğlu Trabzon ve 7 Şubat Pazar günü de Şanlıurfa’da Şanlıurfaspor’la karşı karşıya gelecek.

Editör: TE Bilişim