Haber Bekir Güneş

Güneydoğu Ekspres - Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, yönetim kurulu ve futbolcuları hafta sonu başlayacak yeni sezon öncesi kahvaltıda bir araya geldi. "Amedspor sensin" kampanyası çerçevesinde Sur İlçesi'nde bulunan Diyarbakır Medya Kültür ve Mutfak Tanıtım Derneği (DİMEK) Yönetim Kurulu Başkanı Alladdin Kılıç’a ait kahvaltı salonunda bir araya gelen Amedsporlular, sezon öncesi umut dolu mesajlar verdi.

Kahvaltı sonrası konuşan Amedspor Başkanı Metin Kılavuz, önemli bir sezona başladıklarının farkında olduklarını belirterek, "Önemli bir kamp süreci yaşadık. Kazasız belasız atlattık, herhangi bir sakatlık olmadı. Şuan için takım ruhumuzda bir sorun yok. Sezonun ilk maçı olan Sancaktepe maçı için takımımız hazırdır. 33 bin kişilik statta olacağız. 1 Eylül Pazar günü akşam maçı olacak. Tüm halkımızı biz stada davet ediyoruz. Formaları ile atkıları ile coşkuları ile maça davet ediyoruz. Çünkü bu maçı önemsiyoruz" diye konuştu.

Anısını anlattı

Kahvaltıcı Alladdin ile 2012 sezonunda olan bir anılarını da anlatan Kılavuz, "Bizim de Kahvaltıcı Alladdin ile şöyle bir anımız var; 2012'de de yine böyle bir sosyal sorumluluk yapmıştı, kendisine de teşekkür ediyoruz. Bu tür esnaf davranışları kentte birlik beraberliğe de sebep oluyor. 2012'de biz yine Alladdin ile kahvaltıyla birlikte başlatmıştık sezona. Takımımız o zaman Türkiye'de rekor kırmıştı 15 maç üst üste kazanmıştı. Umarız ve dileriz ki bu sezon da yine öyle bir başlangıç olur. Amedspor sensin dedik, Alladdin de benim dedi. Bugün bizi davet etti, bunun kente yayılmasını bekliyoruz. Dolayısıyla bir kulübü var eden taraftarlarıdır destekçileridir. Bu vesileyse bir kez daha diyoruz ki Amedspor sadece bir başkan bir yönetim kurulu, futbolculardan oluşmaz, Amedspor sensin diyoruz. Kendini Amedsporlu gören tüm inançlara, tüm kesimlere Amedspor açıktır. Yeni sezonun ilk maçında hep birlikte buluşarak ve galibiyete imza atarak başlamak istiyoruz" dedi.

DİMEK Yönetim Kurulu Başkanı Ünlü Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç ise Amedspor'a cezasız bir sezon dileyerek şunları söyledi:

Artık Amedspor'a yönelik bu cezaların son bulmasını istiyorum. Amedspor'u bir Diyarbakır takımı olarak görmüyorum, bir halk takımıdır. Amedspor herkestir. Amedspor'a başarılar diliyorum.”

Editör: TE Bilişim