DİYARBAKIR- İkinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapan Amedspor Yönetimi ve teknik dirtektör Mehmet Budakın basınla buluştu.

TFF 2.Ligde mücadele eden Amedspor, geçtiğimiz hafta sonu Ligin flaş ekibi Samsunspor'u evinde mağlup etmişti. Devre arasında takıma bir transfer yapan Yeşil-Kırmızılı ekibi Başkanı Ali Karakaş, Futbol Şube Sorumlusu Nedim Şimşek ve Teknik Direktör Mehmet Budakın basın toplantısı düzenledi.

Samsunspor gibi yüksek bütçeli bir takımı mağlup edip, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Ali Karakaş,  bundan sonraki hedefin Play-Off olduğunun altını çizdi.  Karakaş devre arasında bir transfer yaptıklarını, ancak henüz sürelerinin olduğunu ve maddi imkanlar ölçüsünde birkaç takviye daha yapabileceklerini söyledi. Karakaş, 3 aylık bir yönetim olduklarını, kulübün ekonomik zorlukları olduğunu ifade ederek, transfer yasağını açmak için bile 600 Bin TL ödediklerini söyledi.

Yeşil-Kırmızılı ekibin Kulüp Başkanı Karakaş, kulübe destek sağlamak için Diyarbakır, Avrupa ve Rusya'da destek geceleri düzenleyeceklerini ve bunun hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti.

Teknik direktörü Mehmet Budakın ise devre arasında çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, lige iyi bir başlangıç yapmak için Ligin güçlü ekiplerinden  Samsunspor'u iyi analiz ettiklerini belirterek, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını, sahada mücadele eden futbolcularını kutladı. (AJANSLAR)

Editör: TE Bilişim