Güneydoğu Ekspres- Geçtiğimiz hafta yapılan kongrenin ardından başkan ve yönetimini seçen Amedspor'da yeni teknik direktör de belli oldu. Amedspor, kulübü şampiyon olarak 3. Lig’den 2. Lig’e çıktığı 2012-2013 sezonunda teknik direktör Turhan Özyazanlar’ın yardımcılığını yapan (5 yıl) Diyarbakırlı genç teknik direktör Ramazan Erim ile anlaşmaya vardı. Yeni teknik direktör Ramazan Erin’in yardımcılığını ise Erdal Elgörmüş yapacak.

Şehmus Özer Tesislerimizde yeni teknik direktör Ramazan Erin ve yardımcısı Erdal Elgörmüş için imza töreni düzenlendi.


Başkan Metin Kılavuz ve transfer komitesinin de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Erin, “Sevgili Amedspor’lular daha önce de Amedspor’umuzda yardımcı hoca olarak çalıştım. Şunu bilmenizi isterim ki geçmişte olduğu gibi bugünden itibaren de Amedspor için 7/24 çalışan birer Amedspor’lu olacağız. Bizce önemli olan insanların Amedspor’a gelirken ne hissettikleri değil, Amedspor’dan ayrılırken ne hissettirdikleridir. Bunun özel bir şey olması için çok çalışacağız. Bunun için zamana ve sabra ihtiyacımız olacak.

Sevgili Amedspor taraftarları!

Amedspor’un herkesin Amedspor’u olmasını istiyoruz. İyi veya kötü oynadığımızda, soğuk veya güneşli havalarda, evimizde, deplasmanda, kazandığımızda ya da kaybettiğimizde bizlerle birlikte bir Amedspor ailesi olmanızı istiyoruz.

Unutmayın ki biz içinizden gelmiş bu şehirde doğmuş, sokak aralarında her türlü yaşamı görmüş, havasını teneffüs etmiş sizlerden birileriyiz. Kısacası biz sizleriz. Amedspor ailesinin kendisiyiz…”

Editör: TE Bilişim