Haber/ Güneş OCAĞA

Güneydoğu Ekspres- Ramazan Erin’den boşalan teknik direktörlük görevi için arayışını sürdüren Amedspor,  geçen sezon takımın başında 22 resmi maça çıkan Mehmet Budakın ile anlaşmaya vardı.

Yeni teknik direktör Mehmet Budakın için, Kulüp As Başkanı Baran Durmaz, Başkan Yardımcısı Veysi Üçdağ, futbol şube sorumlusu yöneticileri Cemal Doğrul ve Selahattin Yıldırım ile yöneti Ergin Başarı’nın katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Teknik direktör Budakın, imza töreninin ardında açıklama yaptı.

 Budakın açıklamasında, “Benim için her zaman önemli olan Amedspor aşkıdır. Futbolculuk döneminde de hocalık kariyerimde de çekinmeden halkımız için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Diyarbakırspor’da en çok futbol oynayan (13 yıl) futbolculardan biriyim. Futbol oynadığım dönemlerde de her zaman tercihim Diyarbakır’dan yana olmuştur. Geçen sezon Amedspor’da göreve gelirken sportif başarının yanında altyapıya ve genç bir takım olmaya önem verdik. Görevden ayrılırken dahî transfer listesi ile elimden gelen katkıyı sundum. Zor zamanlarda futbolcu ve hocalık yaptık. Şimdi yine Amedspor zor zamanlardan geçiyor. Taraftar-futbolcu ve teknik heyet olarak el ele verip hep beraber zorlukları aşma vaktidir. Bu hafta oynanacak olan Hacettepe SK maçına herkesi davet eder, alacağımız galibiyetlerle güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim