DİYARBAKIR - Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı İhsan Avcı, Teknik Direktör Aykan Atik ve futbolcular, Aryana Perde Dünyası’nın Diclekent’teki merkez şubesini ziyaret etti. Şirket sahibi, iş insanı Cahit Akın tarafından çiçeklerle karşılanan Amedspor heyeti, daha sonra işyerine geçerek, çalışanlarla sohbet etti.

Amedspor Asbaşkanı İhsan Avcı, takımın zor gününde kendilerine sponsor olan iş insanı Cahit Akın’a teşekkür ederek, “Biz sponsorluk için doğal bir arayışta iken Cahit Bey, gönüllü olarak kendisi geldi. O zaman da söyledik. Amedspor, bulunduğu bölgenin de sınırlarını aşmış, milyonlarca seveni olan bir takımdır. Kendi değerleri ile büyüyen bir spor kulübüdür. Aryana Perde’de bu kentten doğmuş, şu an yine bizim gibi sınırları aşan, kalitesiyle büyüme hedefleri olan bu kentin bir markasıdır. Birlikte büyüyeceğiz, ortak değerlere birlikte sahip çıkacağız. Bu anlamda Cahit Bey’in şahsında Aryana Perde’nin tüm çalışanlarına, emekçilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Aryana Perde Dünyası sahibi, iş insanı Cahit Akın da geçmişten bu yana Amedspor’un gizli bir hayranı olduğunu ancak sponsorluk anlaşmasıyla bu sevgisinin açığa çıktığını ifade ederek, “Amedspor’un diğer takımlardan farklı kılan pek çok unsuru var. Emek ve fedakarlık üzerine kurulu bir takım öncelikle. Futboldan ziyade değer yargılarını bağrında taşıyan bir kulüp. Biz de imkan dahilinde bu değere sahip çıkmak istedik. Devam da etmek istiyoruz desteğe” diye konuştu.

Teknik Direktör Aykan Atik de takıma sadece maddi olarak değil manevi olarak da takıma canı gönülden destek veren Aryana Perde Dünyası’na ve iş insanı Cahit Akın’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim