Her zamankinden daha fazla desteğe ihtiyaç duyduklarını belirten kulüp başkanı Selahattin Yıldırım,”Taraftarlarımızdan lisanslı ürünlerimizi alarak kulübümüze maddi ve manevi katkıda bulunmalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

Sezona iyi başlangıç yapan,geride kalan 11 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alarak hanesine yazdırdığı 22 puanla puan cetvelinde ikinci sırada yer alan Amedspor’da bu tablo camiada olumlu hava yarattı. Kulüp yönetimi, bu başarıyı sezon sonuna kadar sürdürerek yıllardır özlemi çekilen TFF 1.Lig hedefine ulaşmak istiyor. Maddi olarak alternatif kaynaklara sahip olmadıklarını belirten Başkan Selahattin Yıldırım, taraftarlardan her konuda destek talep ettiklerini söyledi. Türkiye’de en çok taraftarı olan 5 kulüpten biri olduklarına işaret eden Yıldırım, forma ve lisanslı ürünlerin satışından ciddi gelir amaçladıklarını kaydetti.

“Forma Alıp Kulübe Katkıda Bulunalım”

Bu süreçte herkesin kulübe destek olmasını istediklerini ifade eden Başkan Yıldırım, şampiyonluğa giden yolda her alanda kenetlenmek istediklerini vurguladı. Yıldırım,”Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Sezon başında belirlediğimiz hedefe doğru yürüyoruz. Takım iyi bir hava yakaladı. Sezon sonunda şampiyonluk özlemine son vermek istiyoruz. Bu süreçte herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kulübümüzün ciddi bir taraftar potansiyeli var. Lisanslı ürünlerimize, forma satışlarına ilgi gösterilmesini bekliyoruz. Alacağınız her forma ve ürün kulübümüzü maddi ve manevi olarak güçlendirecektir. Taraftarlarımızdan özellikle destek bekliyoruz.” diye konuştu.

(HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim