Teknik sorumlu Cihan Çetin,"Bu arkadaşlarımız inşallah ellerine geçen bu fırsatı iyi değerlendirerek hedeflerine ulaşacaklardır" dedi.

Aralarında lisansı olmayan futbolcu adaylarının da yer aldığı 55 isimle başlayan Bağlar Belediyespor seçmeleri 4 gün sürdü.
Teknik heyet tarafından İdman maçlarıyla mercek altına alınan 2003, 2004, 2005 ve 2006 doğumlu gençlerden 11'nin performansı ve yeteneği beğenildi.
Teknik sorumlu Cihan Çetin , seçilen 11 futbolcunun yeni sezon hazırlıkları kapsamında A takımla idmana çıkacağını dile getirerek nihai kararı burada vereceklerini kaydetti.

"BÖLGE GENÇLERİNE EN FAZLA DEĞER VEREN KULÜP BİZİZ"

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun desteğiyle gençler için çok önemli fırsat oluşturulduğunu anlatan Cihan Çetin,"Çok titiz bir süreç yürüttük. Katılan arkadaşlarımız arasında adil bir seçim yapmaya gayret ettik. Beğendiğimiz 11 isim A takımımızla çalışmalara katılacak. Orada son değerlendirmeleri yapacağız. Bölgemizdeki gençlere en fazla yer ve önem veren kulübüp olan kulübümüzün bu değerli çalışmalarına katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederek bundan sonraki hedefleri için başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim