Haber / Ümit Taylan ACAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada yeni dönem için başkan adayı odluğunu resmen açıkladı. Sarı lacivertlilerin seçimli genel kurul toplantısı 12-13 Haziran’da yapılacak.

Spor Toto Süper Lig’ i 3.sırada tamamlayan Fenerbahçe’de gözler seçim yarışına çevrildi. Mevcut Başkan Ali Koç yaptığı basın toplantısıyla adaylığını resmen duyurdu. Her fırsatta iki dönem istediğinin altını çizen Ali Koç, adaylığını açıklayıp çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Yaptığı basın toplantısında, basın mensuplarından soru almayan Ali Koç “Haftaya sizlere daha detaylı bir bilgilendirme yaparız” dedi.

Fenerbahçe gündemindeki teknik direktör adayları

Fenerbahçe’de teknik direktör konusunda belirsizlik sürüyor. Sarı lacivertlilerin gündeminde olan teknik direktörler arasında yerli ve yabancı olan isimler bulunmakta. Öne çıkan başlıca isimler Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw, Hırvatistan Milli Takım Hocası Dalic ve son olarak Dordmund’u çalıştıran Favre listede öne çıkan adaylar arasında. Geçen sezonu Emre Belözoğlu yönetiminde tamamlayan sarı lacivertlilerin genç teknik adamla devam etme ihtimali de bulunmakta. Emre Belözoğlu geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de sportif direktör olarak göreve başlamış, daha sonra dönemin teknik direktörü Erol Bulut’un görevinden ayrılmasıyla takım Emre Belözoğlu’na emanet edilmişti.

Editör: TE Bilişim