Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın Bilgi Evi’nde öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlediği futbol turnuvası start aldı. 2 hafta sürecek olan futbol turnuvasının karşılaşmaları Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Bağcılar Gökkuşağı Futbol Semt Sahası’nda gerçekleşiyor. Maçların eleme şeklinde yapıldığı futbol turnuvasında 2 takım finale kalacak ve finalde kazanan takım şampiyonluğa uzanacak. Futbol turnuvasında birinciliği elde eden takıma çeşitli hediyeler verilecek.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın organize ettiği futbol turnuvasında, gerçekleşen karşılaşmaların hakemliğini Bilgi Evi spor eğitmenleri üstleniyor. Öğrencilerin sahadaki mücadelelerini eğitmenler de tribünden takip ediyor. Centilmence geçen karşılaşmalarda kaybeden takım kazanan takımı alkışlarla soyunma odasına gönderiyor. Öğrencilerin maçların oynandığı futbol sahasına ulaşımları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma araçlarıyla sağlanıyor.

Heyecan dolu ve renkli görüntülere sahne olan futbol turnuvası nedeniyle öğrenciler, kendilerine bu imkânı sunan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim