TFF 3.Ligde mücadele eden Yeşil-Kırmızılı ekip şampiyonluk umutlarını son 7 haftada tüketmeye başladı. Ligde 5.Haftadan itibaren Teknik direktörlüğe İskender Eroğlu'nun gelmesiyle birlikte 10 hafta geride kaldı.  Önceki gün evinde oynadığı Ankara Adliyespor karşılaşmasında beraberlik sonrası Liderle olan puan farkıda 9'a yükselmiş oldu. Diyarbekirspor ligin başından bu yana evinde ilk kez puan kaybetti. Yeşil-Kırmızı ekip Son 7 haftada sadece 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak  hızla zirveden uzaklaşmaya başladı.

14.Hafta tamamlanırken, Ligin lideri olan 32 puanlı Bayburt İÖİ rakipleriyle olan puan farkını açmaya başladı. En yakın rakibinden 6 puan önde olan Bayburt İÖİ liderliği bırakmaya niyeti yok gibi. İlk 5 sırayı kovalayan ekip sayısıda gittikçe artmaya başladı. Yeşil-Kırmızılı ekip puan kayıplarına devam ederse, bu yıl play-off'u bile kaçırma ihtimali gibi bir sorunla karşı karşıya kalacak.

Ligde ilk yarının tamamlanmasına 3 maç kaldı. Yeşil-Kırmızılı ekip önümüzdeki hafta Muğla deplasanında puan arayacak. (AJANSLAR)

Editör: TE Bilişim