Son dönemlerde Süper Lig ve TFF 1.Lig kulüplerine transfer olan Diyarbakırlı gelecek vaat eden genç futbolculara önemli bir isim daha dahil oldu. Diyarbakır İnter Futbol Kulübü’nün (İnter Akademi) yetenekli orta alan oyuncusu Muhammed Begiç, TFF 1.Lig ekibi Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Karadeniz ekibine imza atan 2008 doğumlu Muhammed,hayallerine ulaşma adına önemli bir adım attığını belirterek bugünlere gelmesinde pay sahibi olan Diyarbakır İnter FK’nın yönetici ve teknik heyetine teşekkür etti.

Bir çok kulüp tarafından takip edilen ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Muhammed için kulübü de mesaj paylaştı. Diyarbakır İnter FK tarafından yapılan açıklamada,”Öz kaynak alt yapı yapılanmamızda yer alan oyuncumuz Muhammed Begiç, Çaykur Rizespor’a transfer olmuştur. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, kısa zamanda önemli bir çıkış yakalayarak bölge gençlerinin umudu haline gelen kulübün aynı kararlılık ve heyecanla çalışarak, futbol ailesine yeni yıldızlar kazandırmayı sürdüreceği de kaydedildi.

Editör: TE Bilişim