Türk futbolunun önemli golcülerinden merhum Şehmus Özer’in kardeşi olan deneyimli file bekçisi,”Bir çok kulüpten teklifler var. Hedefi büyük olan bir takıma gitmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
İSTİKRAR ABİDESİ HALİNE GELDİ
Tamamı futbolcu olmalarıyla dikkat çeken Diyarbakırlı Özer kardeşlerden Zülküf Özer, yıllardır forma giydiği Türkiye liglerinde istikrarlı performansıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon 2.Lig’de Play-Off yarı finali oynama başarısını gösteren Bayburt Özel İdarespor’da başarılı bir performans ortaya koyan Zülküf Özer, 39 karşılaşmada kaleyi koruyarak öne çıkan performansıyla takımın çıkışında pay sahibi oldu. Maçların ardında memleketi Ergani’de bulunan ailesinin yanına gelen 33 yaşındaki eldiven,yeni sezonda iddialı bir takımla anlaşmak istiyor.
“UZUN YILLAR OYNAMAK İSTİYORUM”
Futbolu çok seven bir aileden geldiğini belirten Zülküf Özer,”Ağabeyimiz Şehmus Özer hepimize model oldu ve önümüzü açtı. Hepimiz futboldan bir şeyler kazandık. Daha doğrusu rahmetlinin izinden giderek  bir yerlere geldik. Bugüne kadar oynadığımız hiçbir takımda bize güvenenlere karşı mahcup olmadık. Uzun yıllar oynamak istiyorum. Çok çalışıyorum, çok şükür rabbim de yardım ediyor. Yeni sezon için gelen teklifler var. Hedefleri  olan bir takıma gitmek istiyorum. Her zamanki gibi memleketimi en iyi şekilde temsil etmek  istiyorum.” dedi.

Editör: TE Bilişim