Yeşil-Kırmızılı kulüp yazılı açıklama yaparak tepkisini dile getirdi, sosyal medyada tepkiler çığ gibi gelişti.

Kulübün açıklamasında,"Tarihi 1968'e dayanan ve bölgenin en köklü kulübü olan  Diyarbakırspor'umuza Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğü tarafından yapılan skandallar hakkında zorunlu açıklama;

Takımımızın idman yaptığı Seyrantepe Spor tesislerinde, "Öncesinden programımızı saatine kadar bildirmemize rağmen" idman sahası çeyrek finalde karşılaşacağımız şehrimizin temsilcilerinden Bağlar Belediyespor'a tahsis edilmiş ve takımımız zor durumda bırakılmıştır.

Geçtiğimiz haftalarda yine idman yapacağımız gün, idman sahasına takımımız alınmamış, gerekçe olarak da Diyarbakır Masterlar Derneğine ücretini ödedikleri için sahanın tahsis edildiği belirtilmiştir.

Daha öncede defalarca idman sahalarını kulübümüze açmayan ve oyuncularımızın tellerden atlayarak idman sahasına girmesine sebep olan Yenişehir İlçe Spor Müdürlüğünün ne yapmaya çalıştığını anlamakta güçlük çekiyor ve bu skandallara artık bir son vermesini temenni ediyoruz.

Her ne kadar açıklama yapmak istemesek bile, kritik haftalara girdiğimiz bu süreçte artık bu yapılanlar da art niyet aradığımızı belirtmek istiyor ve Diyarbakırspor'a yapılan bu saygısızlıkları değerli spor kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz." denildi.

Editör: TE Bilişim