DİYARBAKIR - Son 3 sezonda 3 lig çıkarak Bölgesel Amatör Ligi’ne kadar yükselen Diyarbakırspor’un uzun yıllar sonra yapılanma içerisine girmesi kentte kaybolan heyecanı geri getirdi. Bir alışveriş merkezinin önünde bulunan direklerde göndere çekilen kulübün bayrakları ilgi odağı oldu. Kulübün armasından oluşan bayraklar vatandaşların beğenisini kazanırken, ortaya renkli görüntüler çıktı.

Bu bayrakların önümüzdeki günlerde kentin diğer bölgelerindeki işlek noktalara da asılması planlanıyor. Bayrakların çok güzel bir görüntü oluşturduğunu belirten vatandaşlar, tarihi başarılarla dolu olan 52 yıllık kulübün yeniden canlanmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

“Diyarbakırspor, Türk sporunun ulu çınarıdır”

Diyarbakırspor’un Türk futbolunun ulu çınarlarından olduğunu belirten Yeşil-Kırmızılı Kulübün Başkanı Siyabend Aydın, sportif başarının yanı sıra geniş kitlelere hitap edecek ve kulübe olan manevi desteği artıracak çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Başkan Aydın, “Diyarbakırspor, bölgenin umudu ve ortak paydası olmuş, Türkiye’nin her bölgesinde ve hatta dünyanın her yerinde taraftarı olan büyük bir sosyal projedir. Bir spor kulübünden çok daha farklı anlamlar içermektedir. Amacımız mazisi başarılarla dolu kulübümüzü yeniden Türk sporunun marka değeri yüksek kulüpleri arasına katmaktır. Türkiye’nin her yerinden olumlu mesajlar alıyoruz. İnsanlar derin bir heyecan içerisinde. Şanlı Diyarbakırspor armasını inşallah el birliği ile mücadele ederek hak ettiği yere getireceğiz, en üst liglerde dalgalandırma imkanı bulacağız. Farklı projelerimiz var, planlı bir şekilde hayata geçireceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim