Pandemideki vaka sayılarının seyrine göre Mayıs ayı sonunda başlaması planlanan Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nin renkli kulüplerinden biri Diyarbakırspor olacak. Futbol liglerinin en dibi olan 2.Amatör Ligine kadar gerileyen ve son üç sezonda üç lig çıkarak yeniden ayağa kalkan Diyarbakırspor’un yeni yönetimi ile yapılanmaya gitmesi umut ışığı olurken, kulübün başarılarla dolu mazisi bir çok futbolcunun burayı tercih etmesine neden oluyor. Bugüne kadar 3 takımı 3.Lig’e çıkaran Teknik Direktör Seyithan Özdaş’ın yanı sıra geçmişte profesyonel  liglerde başarılı olan bir çok futbolcu Diyarbakırspor’da karar kıldı.

Hedef eski günlere dönmek

BAL’da da olsa marka değeri yüksek olan Yeşil-Kırmızılı kulüp, bu yıl 3.Lig’e yükselmek ve sonraki sezonlarda da daha üst liglere çıkarak eski günlerine dönmek istiyor.

Pandemi nedeniyle ligin başlama tarihi ötelenmesine rağmen çalışmalarını sürdüren Diyarbekirspor, şu ana kadar oynadığı hazırlık maçlarında göz doldurdu.

Teknik direktör Seyithan Özdaş yönetiminde çalışmalarını sürdüren Yeşil-Kırmızılı takım, TFF’nin ilan edeceği kesin başlama tarihine göre birkaç maç daha yapmayı planlıyor.

Editör: TE Bilişim