Uzay  Kokoreç’e misafir olarak moral depolayan Yeşil-Kırmızılı takım, Pazar günü 1461 Trabzon FK ile deplasmanda yapacağı maçtan puanla dönmek istiyor. Kafile Cumartesi günü uçakla karadeniz seferine çıkacak.

UZAY KOKOREÇ’TEN MORAL YEMEĞİ

Devre arasında bir çok oyuncusu ile yollarını ayırarak 10 yeni isimle kadrosunu yenileyen Diyarbekirspor yaş ortalaması 20’ye düşen kadrosuyla sezonun kalan bölümünde başarılı olmak istiyor.

Deplasmanda şampiyonluk adayı 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takıma zorlu deplasman öncesinde Uzay Kokoreç tarafından moral yemeği verildi. Başkan Turan İlgin, yönetici Süleyman Akar, teknik heyet ve futbolculardan oluşan kafileyi ağırlayan Uzay Kokoreç işletmecisi Cihat Aykut,   Diyarbekirspor’un başarılı olmasını önemsediklerini dile getirerek bu yüzden böyle bir etkinlik yaptıklarını söyledi. Kulüp Başkanı İlgin, gösterilen ilgiden dolayı Cihat Aykut ve Uzay Kokoreç çalışanlarına teşekkür etti.

CEZAYİR :”BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ”

Takımın hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Diyarbekirspor teknik direktörü İbrahim Cezayir, genç, koşan ve dinamik bir yapıda olan kadroyla üst sıraları zorlamak istediklerini söyledi. Başarıyı isteyen futbolculara sahip olduklarını anlatan Cezayir,”Oyuncularımız sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyuyor. İyi bir takım ruhu yakaladık. Birlikte düşünüp birlikte uygulamayı başarıyla uyguluyor. Önümüzde zorlu maçlar var. Her maç bir final havasında olacak. Bu hafta onlardan birine çıkacağız. Hedefimiz üst sıraları zorlamaktır. Maç maç düşünerek bu hedefe ulaşacağız” dedi.

1461 TRABZON MAÇI TRT KURDİ’DE CANLI YAYINLANACAK

Ligin zirvesine ortak olan 1461 Trabzon’la Pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor’da sarı kart cezalısı Emir Can Sayar takımdaki yerini alamayacak. Sakatlıktan kurtulan Nuri Melih Mursal takımla beraber çalışmalara başladı. Sakatlığı bulunan yeni transfer İsa Güler idmanlara başladı ancak Pazar günkü maçta forma giyemeyecek.

Trabzon’da Pazar günü saat 13.00’da başlayacak 1461 Trabzon-Diyarbekirspor karşılaşmasını TRT Kurdi, Kürtçe ve Türkçe çift dilli anlatım seçeneğiyle canlı olarak yayınlayacak.

(HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim