Zor günleri taraftarların desteğiyle aşmak istediklerini belirten Kulüp Başkanı Turan İlgin,”Bu maçı kazanırsak çok şeyler değişir. Takımın üzerinde bir baskı var. Desteğe ihtiyacımız var. 7’den 77’ye kadar tüm Diyarbakır halkını Pazar günü Seyrantepe’ye davet ediyoruz.” diye konuştu.

2.Lig Kırmızı Grup’ta 11 haftası geride kalan ligde 6 puanla son sıralarda yer alan Diyarbekirspor’da tüm gözler Pazar günü oynanacak Etimesgut Belediyespor karşılaşmasına çevrilirken, bu maçın Seyrantepe Spor Tesisleri’nde oynanacağı açıklandı. Diyarbakır Stadı’nın bakımda olması nedeniyle Seyrantepe’de oynanacak maçın başlama saati 14.00 olarak açıklandı.

10 maçtır kazanamayan Yeşil-Kırmızılı takım, kendisi gibi puana ihtiyacı olan Ankara temsilcisini yenerek çıkış yakalamak istiyor.

“Herkesin desteğine ihtiyacımız var”

Kulüp Başkanı Turan İlgin, lider Karacabey Belediyespor karşısında yenilgiyi hak etmeyen bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Kötü sonuçların takım üzerinde baskı meydana getirdiğini belirten İlgin, bu zorlu süreci aşmak için şiddetle galibiyete ihtiyaç duyduklarını kaydetti. Etimesgut Belediyespor maçı için tüm sporseverlere çağrıda bulunan İlgin,”Böyle bir tabloya neden olduğumuz için tüm halkımızdan özür diliyoruz. Hiç beklemediğimiz bir yerdeyiz. Bu durum takıma da yansıyor. Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen skora yansıtamadık. Bu hafta ne olursa olsun kazanmak istiyoruz. Takımın desteğe ihtiyacı var. Taraftarlar için otobüs kaldıracağız. Herkesi maça bekliyoruz. Kenetlenip bu maçı beraber kazanalım. Bu takımın sahibi bu halktır. Bir galibiyet çok şeyleri değiştirecektir.” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim