Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, "Token satışlarına yoğun ilgi gösteren halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu başarının hatırına bölgemizdeki profesyonel ve amatör düzeydeki tüm kulüplere maddi destek sağlama kararı aldık." dedi.

TFF 2.Lig ekibi Diyarbekirspor'un Bitexen ile işbirliği yaparak kripto para piyasasında faaliyet gösteren DİYAR TOKEN ön satışlarda rekor kırarak tarihi bir başarıya imza attı. Gelir başarısının ardında Diyarbekirspor'dan bölgedeki profesyonel ve amatör spor kulüplerine can simidi olacak bir karar geldi.

Diyarbekirspor Token, sponsorluk, malzeme ve bağış yoluyla Diyarbakır başta olmak üzere tüm bölge şehirlerindeki kulüplere ve spor bileşenlerine destek sağlayacak.

"BÖLGE SPORUNA CAN SİMİDİ OLACAĞIZ "

Spor dünyasının ekonomik sıkıntı çektiği bu dönemde aldıkları bu kararın kulüplere rahat nefes aldıracağını belirten Diyarbekirspor Onursal Başkanı Feyzi İlhanlı, DİYAR TOKEN'lere gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

İlhanlı, "Bitexen ile işbirliği yaparak başlatmış olduğumuz çalışmalar ilk etapta çok olumlu sonuçlar verdi. Ön satışlarda rekor kırıldı. Bundan dolayı halkımıza ne kadar teşekkür etsek az gelir. Bizim de halkımıza teşekkür borcumuz oluştu. Bu yüzden elde edilen geliri sponsorluk, forma reklamı, malzeme yardımı ve çeşitli hibeler yoluyla paylaşarak profesyonelden amatöre kadar bölgemizdeki kulüplere ulaştıracağız.  DİYAR TOKEN ile herkes kazanıyor " dedi.

Editör: TE Bilişim