DİYARBAKIR - 3.Lig ekibi Diyarbekirspor, Futbol Federasyonu’nun gelecek hafta 2.Lig ve 3.Lig’lerin durumu hakkında yeni bir karar vereceğini açıklamasından sonra karar değişikliğine gitti. Daha önce 15 Haziran’da Diyarbakır’da toplanıp idmanlara başlamayı kararlaştıran Yeşil-Kırmızılı kulüp, bu kararı askıya alarak gelecek hafta yapılacak toplantıyı beklemeye başladı.

Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, ortada konuşulan bir çok senaryo olduğuna dikkat çekerek federasyondan tüm mağduriyetleri ortadan kaldıracak kararlar beklediklerini söyledi.

Avşar, “Küme düşme riski olan takımlar ve iddiası kalmayan takımlar ince hesaplar yaparak kalan maçları oynamak istemiyor. Bu durumda iddiası olan takımlara haksızlık olacak. Burada bir emek ve kul hakkı söz konusudur. Biz bunu emeğe saygısızlık olarak kabul ederek karşı çıkıyoruz. Futbol Federasyonu gelecek hafta bir karar verecek. Bu kararın adil ve kimseyi mağdur etmeyecek biçimde olmasını istiyoruz. Aksi halde bunun vebali ağır ve mağdur edilen camialarda derin bir kırgınlığa yol açar. Futbol Federasyonu’nun alacağı kararlara göre hareket edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim