Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, kripto para borsasına hızlı bir giriş yapan Diyarbekirspor adına hazır olan DİYAR TOKEN’i arz etmeye başladı.

Diyarbekirspor’dan sonra Doğu ve Güneydoğu’daki bir çok spor kulübü de kripto para piyasasında faaliyet göstermek için hazırlıklara başladı.

DİYAR TOKEN için önümüzdeki günlerde Diyarbakır Stadı’nda maç öncesinde nemli sanatçıların katılımıyla etkinlik yapılması planlanıyor.

Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, DIYAR Token ön satışlarına başladı.

Serbest piyasada fiyatlanan taraftar token DIYAR Token’ın ön satışının, 6 ay kilitli kalma ve kilitsiz seçenekleriyle Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen’de gerçekleştirileceği kaydedildi.

Ön satışla ilgili görüşlerini dile getiren Bitexen Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Cenk Erdem, “Diyarbekirspor ile DIYAR Token’ı arz etmekten mutluyuz. Bitexen olarak Diyarbekirspor taraftarlarının ve Diyarbekirspor Kulübü’nün taraftar token’lara gösterdikleri büyük ilgi ve teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine ve işlem çeşitliliğine sahip Bitexen olarak, futbol ve kripto dünyasını birleştirmeye ve gelişmeye devam edeceğiz”ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim