DİYARBAKIR - İlk kez mücadele ettiği 2.Lig’de şampiyon olarak TFF 1.Lig’e yükselmenin hesaplarını yapan Diyarbekirspor, transferde fırtına gibi. Şu ana kadar Süper Lig, 1.Lig ve 2.Lig’de başarılı olan önemli oyuncular transfer edildi. Başkan Turan İlgin,”Nokta transferler yapıyoruz. Bilmediğimiz hiçbir oyuncuyu almıyoruz. ” dedi.

Transferin hareketli takımlarından olan Diyarbekirspor, kadrosunu önemli futbolcularla takviye ederek yeni sezona hazırlanıyor.

Şu ana kadar Sakaryaspor’dan Abdülaziz Solmaz, 1877 Alemdağspor’dan Çağlar Özel, Kocaelispor’dan Gökhan Meral, Kırşehir Belediyespor’dan Volkan Altunsoy ve Nuri Melih Mursal transfer edildi.

İç transferde ise geçen sezon takımı şampiyon yaparak 2.Lig’e taşıyan 8 futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Turan İlgin, nokta transferler yaparak  sezona iddialı hazırlanmak istediklerini söyledi. Teknik heyetle uyum içerisinde çalışarak takımın hedeflerine uygun transferler yaptıklarını belirten Başkan İlgin, “Bir çok oyuncu ile ilgili öneriler geliyor. Ancak biz bildiğimiz oyuncuları alıyoruz. Bu konuda yeterince araştırmalarımız var. Takımımız 23 Temmuz’da Ankara Kızılcahamam’da ilk etap kamp çalışmalarına başlayacak. Daha sonra ikinci etap çalışmalarını Bolu’da yapacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim