Diyarbekirspor’un kalıcı tesis sorunu çözülüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje tamamlanarak onaylandı. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak tesisin içerisinde idman sahası, idare binası,yatakhane, yemekhane,duş bölümleri ve dinlenme odaları gibi bölümlerin yer aldığı açıklandı.

Kulüp tarihinde bir ilk olan tesis, Seyrantepe Spor Kompleksi içerisinde bulunan Diyarbakırspor idman sahasının yanında yapılacak. Tesis projesinin onaylanarak yapımına başlanacak olması kentte sevinçle karşılandı.

Diyarbekirspor kulübü, tesis projesinin hayata geçirilmesinde emeği olan kurumlar ve isimler için teşekkür açıklaması yayınladı.

“Hepsine  Çok Minnettarız”

Kulüp Başkanı Turan İlgin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik Ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi’nin desteğiyle kentin geleceğine ışık tutan, kulübün de önünü açan projenin hayata geçirildiğini kaydetti. İlgin,”Bu projenin hazırlanmasında,hayata geçirilmesinde çok büyük emeği olan bakanlarımız sayın Süleyman Soylu ve Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, valimiz sayın Ali İhsan Su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Abdullah Çiftçi’ye minnettarız. Ayrıca bu süreçte yanımızda olan eczacı iş insanı Hamdullah Güleken ve polis akademisi öğretim görevlisi Zülküf Yılmaz’a teşekkür ediyoruz. Sadece kulübümüze değil, Diyarbakır’a güzel bir eser kazandırılıyor. Bundan dolayı çok mutluyuz.” dedi. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim