Yaklaşık iki aydır galip gelemeyen Diyarbekirspor, şeytanın bacağını bu hafta sonu kırmak ve yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Çalışmalarını İstanbul’da sürdüren takım, Cuma günü uçakla Diyarbakır’a gelerek maç saatini beklemeye başlayacak. Mutlak 3 puan hedefleyen Yeşil-Kırmızılı takım, Etimesgut Belediyespor engelini taraftarların desteğiyle aşmak istiyor. Maç günü şehir merkezinden kaldırılacak araçlarla Seyrantepe’ye taraftar takviyesi yapılacak. 3 bin kapasiteli tribünler doldurularak rakip için baskı ortamı ve takım için de motivasyon sağlanması amaçlanıyor.

Hakemler Ege’den Görevlendirildi

Pazar günü saat 14:00’da başlayacak maçın hakemleri açıklandı. İzmir bölgesinden Mehmet Çağatay Lokat’ın orta hakemlik yapacağı karşılaşmada aynı bölgeden  Egemen Savran ve Denizli’den İbrahim Ethem Potuk yardımcı, İzmir’den Levent Balcı 4.hakemlik görevini yerine getirecek.

Bu arada ilk yarının sonuna kadar iyi sonuçlar alarak toparlanmak isteyen Diyarbekirspor, devre arasında kadrosuna takviyeler yapıp içinde bulunduğu kötü tabloyu tersine çevirmenin hesaplarını yapıyor. (HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim