2.Lig Kırmızı Grup’ta geride kalan 16 maçta 1 galibiyet ,6 beraberlik ve 9 yenilgi alarak sadece 9 puan toplayabilen Diyarbekirspor, yaşadığı hayal kırıklığını aşmak ve çıkışa geçerek ligde kalmak için kolları şimdiden sıvadı. Her şey ikinci yarıda elde edilecek başarılı sonuçlar üzerinden hesaplanıyor. Yıllar sonra yükseldiği 2.Lig’den düşmek istemeyen Yeşil-Kırmızılı takımda, mevcüt kadroda yer alan futbolcuların kaderi ilk yarıda kalan 3 maçta elde edilecek sonuçlara bağlı. Başarılı görünenler tutulacak, diğerleri ile yollar ayrılacak. Şu ana kadar 5 kırmızı kart gören takımda her şey silbaştan kurgulanarak, takım ruhuna uygun davranmayanlar gözden çıkarılacak.
Kesenin Ağzı Sonuna Kadar Açılacak
13 gol atıp 25 gol yiyen takımda bir iki mevki hariç her mevkiye takviye yapılması gündemde. Ara transfer Ocak ayında başlayacak ancak Diyarbekirspor’da çalışmalar şimdiden başlamış durumda. Üst liglerde takımlarından ayrılmaları gündemde olan bir çok önemli futbolcu ile temas kurulduğu öğrenilirken, transferlerin sezonun ilk yarısının sona ereceği 18 Aralık’tan hemen sonra netleştirilerek kamp çalışmalarına dahil edilmesi planlanıyor.
Yeni yönetim kadrosunun da kısa zamanda açıklanması bekleniyor.
Kısacası; ilk yarıda hayal kırıklığı yaşayan Diyarbekirspor’u zorlu maratonun ikinci devresinde hareketli günler bekliyor.

Editör: TE Bilişim