Geçen sezon 2.Lig'in en fazla  maç oynayan ve en istikrarlı kalecisi olarak dikkat çeken deneyimli file bekçisinin transferiyle Yeşil-Kırmızılı takım kalesini sağlama aldı.

Hayal kırıklığıyla geçen sezonun ilk yarısının ardında ikinci yarıda çıkışa geçmek için transfer hareketını sürdüren Diyarbekirspor, kaleye nokta takviye yaptı.

Merhum Şehmus Özer'in kardeşi olan ve 7 futbolcunun çıktığı Ergani'li Özer ailesinin yetiştirdiği en önemli isimlerden olan Zülküf Özer, yıllar sonra memleketi Diyarbakır'a döndü.

Geçen sezon 2.Lig'de Play-Off oynayan Bayburt Özel İdarespor'da 39 maçta forma giyerek rekor kıran deneyimli kaleci ile 1.5 sezonluk sözleşme imzalandı.

Antalya kampına dahil oldu

Geçen sezon Bayburt'ta birlikte çalıştığı teknik direktör Taner Araz'ın talebi üzerine gerçekleşen transferin ardında Zülküf Özer devam eden Antalya kampına dahil oldu.

Kariyerinde bir çok önemli başarıya imza atan Zülküf,"Çok sevdiğim memleketime yeni bir başarı hikayesi yazmaya geldim. Hep beraber güzel günler yaşayacağız." ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

Editör: TE Bilişim