Haber Celal Kuzu

Güneydoğu Ekspres Diyarbakır - Bismil Belediyesi eşbaşkanları görevden alındıktan sonra, sezon başında belediye bünyesine giren BAL Ligi ekibi Bismil 21Spor sahipsiz kaldı. Taraftarlar, “Kulübümüz tesisten çıkarıldı. Yönetim sorunu yaşanıyor. Futbolcular ilçeyi terk etmeye başladı. Bir an önce takıma sahip çıkılmalı” diyerek ilçe yöneticilerine çağrıda bulundu.

Takım bir anda ortada kaldı

Bismil Belediyesi eşbaşkanları görevden alındıktan sonra, sezon başında belediye bünyesine giren BAL Ligi ekibi Bismil 21Spor sahipsiz kaldı. Belediye yönetiminin verdiği destekle ayakta duran kulüp bu gelişme karşısında ortada kaldı.

Taraftarlar sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak iş adamlarını ve ilçe yöneticilerini kulübe destek olmaya davet etti.

Takımın Bismil için taşıdığı öneme dikkat çeken taraftarlar, “Kulübümüz tesisten çıkarıldı. Yönetim sorunu yaşanıyor. Futbolcular ilçeyi terk etmeye başladı. Doğal olarak hepsinin kafası karışmış durumda.  Takımın lige devam etmesi ve başarılı olması ilçemiz için çok önemli. Bir an önce takıma sahip çıkılmalı. Herkesi sorumluluk almaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.

Editör: TE Bilişim